Ben jij die stagiair AV-Specialist die ons team komt versterken?

Wat ga je doen?

We helpen organisaties met marketing in al haar facetten, waarvan videocontent een onmisbaar deel is. En daar kom jij om de hoek kijken! Als stagiair AV-Specialist krijg jij de kans om bij veel verschillende bedrijven (van fabrieken, zorginstellingen, overheidsinstanties tot commerciële organisaties) een kijkje in de keuken te nemen en ervaring op te doen met videoproductie. Jij krijgt de ruimte en de verantwoordelijkheid om op alle vlakken mee te denken en mee te werken, van concept tot publicatie. En vind jij het leuk om ook met andere marketingwerkzaamheden mee te kijken, te werken en te denken? Alles mag.

Wat krijg jij ervoor terug?

Jij doet in korte tijd veel praktijkervaring op met het maken van allerlei video’s, zoals promotievideo’s, social video’s, vlogs, bedrijfsfilms, commercials, sfeerverslagen, reportages, livestreams, recruitmentvideo’s en tailor-made formats met een redactionele inslag. In onze studio doe je ervaring op met onder meer instructie- en productvideo’s. Daarnaast krijg je door het bezoeken van onze klanten snel een groot netwerk, waar je later in je loopbaan wellicht nog je voordeel mee op kunt doen. Als erkend leerbedrijf kun je rekenen op een goede begeleiding. Natuurlijk zal een stagevergoeding ook niet ontbreken.

Herken je jezelf in dit profiel?

  • Je kan goed zelfstandig aan de slag, maar je bent ook een echte teamplayer.
  • Je bent initiatiefrijk, ondernemend en als het moet, ben je niet bang om een opname te leiden. Jij durft gewoon!
  • Je kunt overweg met een camera.
  • Je hebt ervaring met Adobe Premiere Pro en/of Final Cut Pro X. 
  • Je hebt affiniteit met het bedenken en uitwerken van videocontent, -concepten en formats, shotlists en alles wat er verder bij komt kijken.
  • Je volgt een relevante mbo- of hbo-studie.
  • Je bent fulltime, beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden.

Wie naast deze skills ook kan animeren of vormgeven, heeft een streepje voor! Het hebben van een rijbewijs is zeker een pré.

Lijkt het je wat?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Johan Derrez, via 06 53 83 28 49 of johan@derrez.com. Wil je meteen al reageren? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar elles@derrez.com.