Grafisch vormgever/content creator (20-24 uur p/w)

Weet jij op creatieve wijze ideeën te vertalen naar krachtige, commerciële ontwerpen? Kun jij goed uit de voeten met InDesign, Photoshop en Illustrator?

Dan kun je bij ons je hart ophalen bij onze marketingsectie. 

Wie zijn wij?

We bedenken, maken en verspreiden content, nieuwsbrieven, advertenties, brochures, magazines en nog veel meer voor bedrijven en instellingen in uiteenlopende branches. Daarnaast verzorgen we av-producties, zoals webcasts, webinars, video’s en podcasts. Dit verzorgen we vanuit onze eigen studio en bij klanten op locatie.  

Wie zoeken wij?

Als grafisch vormgever/content creator ben jij medeverantwoordelijk voor de vormgeving van allerlei uitingen, zoals posts voor social media, visuals, advertenties en zelfs magazines. Online en offline dus. Je bent creatief en weet ons keer op keer te verbazen met de gaafste uitingen. Je werkt hard en steeds met de juiste focus, net als ons. Wel met de nodige dosis humor en plezier, want ook dat vinden we belangrijk. ­

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal mbo-werk- en denkniveau.
  • Relevante creatieve/grafische opleiding en/of ervaring.
  • Eén tot drie jaar relevante werkervaring.
  • Goede beheersing van grafische software Indesign, Photoshop en Illustrator. Wie daarnaast Premiere Pro en WordPress beheerst heeft een streepje voor. 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Daarnaast heb jij de volgende talenten:

  • Creatief
  • Teamplayer
  • Assertief
  • Flexibel

Wat biedt derrez.com jou?

Binnen ons kleine team is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. We belonen jouw capaciteiten en inzet met een passend salaris dat met je meegroeit op het moment dat je bovengemiddeld presteert en van aantoonbare meerwaarde bent voor het bedrijf. Het werkschema bepalen we in overleg. Boterhammen hoef je thuis niet te smeren. Wij verzorgen elke dag een lunch waarbij je je wensen vooraf mag kenbaar maken. 

Lijkt het je wat?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Johan Derrez, via 06 53 83 28 49 of johan@derrez.com. Wil je meteen al reageren? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar elles@derrez.com.